Affischer med fina motiv och texter kan vara det som får rummet att kännas komplett

Inredningen är det som gör ett hem personligt och trevligt att vistas i. Det finns flera delar att tänka på om hemmet ska vara både trivsamt och funktionellt. Det mest grundläggande är möblerna, men något som har stor inverkan på hur hemmet upplevs är de små detaljerna som gör varje rum komplett. Blommor och textilier tar in färg och liv samt mjukar upp rummet och för att det ska kännas helt komplett så behövs ofta även dekorationer på väggarna, här kan inramade affischer vara ett snyggt och prisvärt alternativ. 

Förstärk det enhetliga intrycket med affischer som följer färgpaletten i rummet

Är man ute efter ett väldigt enhetligt intryck i sin inredning så kan det som sitter på väggarna vara något som verkligen binder allt samman. Det är vanligt att fånga upp rummets accentfärger i tavlorna på väggen, men det kan även vara väldigt snyggt att använda sig av rummets basfärg.

Till exempel så kan det ge en riktigt häftig effekt om man har motiv som matchar väggens färg. Vill man inte att motivet helt och hållet ska smälta in i väggen så kan man använda sig av passepartout (en kant i exempelvis vitt som syns mellan bilden och ramen). 

Skapa ett levande rum med olika motiv och färger

Vill man däremot att det som sitter på väggarna ska sticka ut och göra rummet mer levande så kan man mixa olika motiv och färger. Det kan dock vara bra att ha någon slags röd tråd som skapar en viss helhet, annars är risken stor att rummet kommer att kännas rörigt. Något som kan vara väldigt snyggt är att välja affischer i samma storlek och matchande färger där man blandar bildmotiv och affischer med texter, det skapar ofta en väldigt snygg balans.

Önskar man ett brett sortiment av affischer som passar allt från barnrum till vardagsrum kan man besöka Sohu-shop.se.