LED LAMPOR

Det rätta valet av lampa är led lampor

Det rätta valet av lampa är led lampor

editorial

Är det dags för en uppgradering i ditt hem? Att tänka lite mer smart, både ekonomiskt men även för miljön? En bra början är att se över vilka lampor du har i ditt hem. Många har kvar de gamla halogenlamporna i sitt hem. Dessa är både dyrare att använda sig av, men de kommer även med mer risker. Ni vet hur varmt det blir om lampan efter att den varit igång bara en kort stund. Det kan innebära en brandfara. 

Vi vet bättre idag än att utsätta oss för onödiga risker, speciellt risker som kan innebära en fara för våra liv. Så att välja bort just den lampan och istället införskaffa led lampor är ett bättre alternativ. Just led lampor är bättre på de flesta sätt, både för miljön men även för plånboken. De kostar mindre att använda sig av. Trots det så ger de ett väldigt behagligt ljus. Låt ditt hem fyllas av miljötänk och mer ekonomiska led lampor. 

 

LED LAMPOR

 

Lönar sig i längden

Många känner säkert igen sig i att man letar efter det billigaste på hyllan. Det är ju trots allt mindre pengar man behöver lägga ut just då. Men det lönar sig faktiskt att tänka steget längre och köpa saker som lönar sig i längden. Ja led lampan kan kosta mer, men den lönar sig i längden. Detta genom att den är billigare att använda sig av, men den håller också längre. Led lampor kan hålla i många år. 

Led lampor kan man använda både för inomhus- och utomhusbruk. De passar alldeles utmärkt att ha även inne i ett stall eller i en verkstad. Tack vare att de inte blir så varma är brandrisken inte stor. Du kan skaffa led lampor för gatubelysningen om du vill. De går att ha på i princip alla ställen du kan tänka dig.