En LED Strip kan göra allt från att skapa stämning till att visa vägen

LED Strips kan användas till att lysa upp de allra flesta platser i hemmet, både inomhus och utomhus. De erbjuder en flexibilitet som gör att man kan vara otroligt kreativ vid användandet och de finns dessutom i en mängd olika färger som kan ge utrymmet precis det uttryck som önskas för stunden. Med rätt tillbehör blir det ännu lättare att använda sina LED Strips och variera dem utefter tillfälle eller varför inte humör. 

Ändra färgen i rummet med ett knapptryck

En RGB LED Strip erbjuder den spännande funktionen att den kan ställas in för att ge ljus i olika färger. Med en fjärrkontroll kan man smidigt ändra färgen och skapa precis den atmosfär som önskas i rummet. Dessa LED Strips är populära i vardagsrummet där de kan sätta stämningen, men de kan även vara användbara i sovrummet och framförallt barnrummet där barnet själv kan välja färg (ett billigare och definitivt smidigare alternativ jämfört med att tapetsera eller måla om så fort barnet ändrar favoritfärg).

Fyll trädgården med härligt ljus

Vill man förgylla sin trädgård med vackert ljus som visar vägen så är LED Strips ett mycket bra alternativ. De kan fästas i gångar för att visa vägen eller på objekt i trädgården som man önskar ge lite extra ljus. Det är dock viktigt att välja en Strip som tål fukt och kyla för att den ska kunna fungera optimalt och hålla länge. 

Allt som behövs på en och samma plats

Oavsett om man vill ha en LED Strip som kan ändra färg, har dimmer funktion, ska fästas i trappen eller användas utomhus så kan man hitta det som krävs hos LED MegaStore. Förutom olika LED Strips så finns även alla tillbehör man kan tänkas behöva för att snabbt och enkelt kunna installera sin LED Strip. I sortimentet hittar man bland annat tillbehör såsom dimmers, strömförsörjningar, timers, signalförstärkare, förlängningskablar och monteringsklämmor.