protetik stockholm

Ett vackert leende med protetik i Stockholm

Ett vackert leende med protetik i Stockholm

Hur våra tänder mår och ser ut har stor betydelse för hur vi känner oss. Inte alla har förmånen att ha raka, friska, vita tänder från start utan kan behöva lite hjälp med att få till den där vackra tandraden. 

Att slappna av och våga le gör underverk för ditt självförtroende och för ditt mående i stort, oavsett om det är tillsammans med dina vänner eller när du håller i en presentation för flera hundra personer. Det kommer att märkas att du är trygg med dig själv och har situationen under full kontroll, och det påverkar även människor runt omkring dig på ett positivt sätt. 

 

Fixa tänderna med protetik

Det finns flera olika sätt att få till det perfekta leendet. Med hjälp av en avtagbar protes, som antingen ersätter någon enstaka, flera eller alla tänder och som du kan själv ta ut, får du en flexibel lösning där du själv bestämmer. 

Du kan också välja en fast protes som krona för vissa tänder eller som stöd för en känslig tand för att slippa det där extra pysslet. Det finns också möjlighet att med en tandskena visa upp en rak, vit tandrad om du har friska och hela tänder, som bara råkar vara lite sneda eller kanske missfärgade. 

 

protetik stockholm

 

Vem kan använda tandprotes?

Det finns ingen begränsning för vem som kan använda en tandprotes. Vare sig det är medicinskt nödvändigt att fixa tänderna eller om du bara vill känna dig lite extra snygg finns det protetik i Stockholm som passar dig

Din ålder har inte heller någon betydelse när du väljer tandprotes eftersom alla förtjänar ett vackert leende och att få skratta utan att känna sig förlägna över sina tänder. Investera i dig själv och skaffa protetik av hög kvalitet som håller i många år och känn dig som den bästa versionen av dig själv, alltid.