Ytterdörrar

Familjen växte ur ytterdörrarna

Familjen växte ur ytterdörrarna

Hur kunde det plötsligt bli sån trängsel varenda gång man skulle ut? Från att de var små bebisar som inte tog mer plats än vagnen gjorde, till att de blivit små huliganer som alltid tycks ha tävling ut. Dörren går varm när de är i farten. Men det är alldeles för trångt. Denna hallen skulle behöva göras något åt. Samt skulle ni behöva kolla på nya ytterdörrar. Kanske ska man skaffa något större istället så man slipper den värsta trängseln. 

Kan lösningen ligga i det? Att barnen kommer ut snabbare och slipper stå och vänta och trängas. I så fall är det helt klart värt att byta. Dessutom är de man redan har ganska slitna och tråkiga. Innan man köper något nytt måste barnen lära sig att man inte slår i dörrarna. Man vill ju inte göra repor i de nya dörrarna det första man gör direkt.

 

 

En dörr, två handtag

Det finns så många olika typer av dörrar. Det finns de vanliga klassiska vita som man ofta ser till toaletten och sovrum. Eller varför inte den stora dubbeldörren med vackert glas så man ser en glimt in? Det räcker inte där, det finns så mycket olika att välja mellan. Det bästa man kan göra är att antingen besöka en butik som säljer ytterdörrar och kolla utbudet. Eller något som går snabbare, kolla över internet vad det finns för modeller och utbud. 

Det är även en massa olika färger, men såklart ska det passa in med husets färg. Så med andra ord, lösningen är inte att inte skaffa en stor familj. Lösningen är att skaffa ett större hus, om det behövs. Ha breda dörrar, så de slipper trängas och gärna ha ett stort utrymme i hallen så man kan ta av och på sig i lugn och ro medan barnen busar.