Kötthandel i Stockholm inför planeringen

Man ska så mycket nuförtiden. Vanor som man kanske inte vuxit upp med. Men som bevisats vara bra för hälsan och förlänga livet. Och visst vill vi maxa vår livskvalitet! Men hur ska det gå till? Jo, man ska äta rätt, motionera, sova tillräckligt. Man ska ägna tid åt sig själv, familjen, vännerna. Man ska ut i naturen och ut och resa. Och ovanpå allt detta ska man ha ett heltidsjobb, samt hantera alla sina ansvar ordentligt.

Det är så man kan bli tokig ibland. Då dyker de välvilliga människorna upp med sina råd. De som lyckats. Man ska planera, säger de. Man ska kombinera 2, 3 aktiviteter. Multitasking. Ta med familj och vänner ut i naturen på söndagseftermiddagen, så har du klämt tre flugor med en smäll. Det är både roligt och enkelt.

Smarta matlådor 

För maten finns det också en smart lösning. Den heter matlådor. Man ställer sig och lagar tonvis med mat en söndag eftermiddag. Fast inte samma som man skulle ut med familjen förstås, det hinner man inte. Maten portionerar man upp i små behändiga burkar, som man fryser in. När man blir hungrig sen mitt på blanka tisdag… Då är det bara att ta fram och mikra lådan.

Ska det vara kött till maten? Köp gärna hem en köttlåda. Till exempel från http://www.percys.se/kottlador/. Det är ett smart sätt att få hem variation i kött och chark. Snabbt och enkelt, och du behöver inte slösa tid på butiken, stå och debattera vilken sort du ska ha. Det finns även pannfärdiga köttlådor. Dessa köttbitar går direkt från din kötthandel i stockholm till din stekpanna. Väldigt behändigt för den upptagna multitaskern!

Det kanske tar lite extra tid med all planering i början. Låt inte detta frustrera dig. Den tid du lägger på planeringen idag är ledig tid för ditt framtida jag.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *