låssmed

Låssmeden gör en kopia på din nyckel

Låssmeden gör en kopia på din nyckel

Att vara utelåst kan vara något av det värsta som finns. De flesta har nog vid något tillfälle i livet varit med om det. Eller i alla fall känt skräcken över det. Nycklarna är alltid säkert förvarade i fickan, trots det går man och nästan panikkänner på dem bara för att vara säker på att de är där. 

Hör eller känner man dem inte direkt stoppar man snabbt ned handen för att kontrollera. Man kan ju tycka att det är givet att de är där. För man har ju inte direkt tagit upp dem. Vad man minns, eller har man det för att ge plats till något annat? Bäst att känna efter. 

 

Var finns hjälp att få?

Har man tappar bort sin nyckel i exempelvis Göteborg är chansen ganska liten att man hittar den igen. Men det finns fortfarande en chans. Kanske har någon snäll medmänniska hittat den och lämnat in den till polisen. Har du en extranyckel tar du dig in ändå. Annars får du kontakta lassmedgoteborg.net som kommer och hjälper dig in. 

Det är kanske inte drömmen att göra, men det är ändå en trygghet att veta att de finns där. För man vill inte vara utelåst. Det kan även vara så att du vill byta lås eftersom du tappat en nyckel. Även det kan de hjälpa till med. Kolla in här: https://www.lassmedgoteborg.com/ så ser du vad de kan erbjuda för hjälp. 

 

 

Om du behöver akut hjälp

Man väljer ju såklart inte när och om man tappar en nyckel. Helst av allt gör man det inte alls. Men det kan ändå hända en. Så om du tappar en nyckel på en helgdag eller en sen kväll så finns det även låssmeder som har akuttider. Sök efter det på internet så får du upp förslag som kan passa dig.