Mc

Rebellen i dig väntar på uppmärksamhet, precis som bågen väntar på nya mc-tillbehör

Rebellen i dig väntar på uppmärksamhet, precis som bågen väntar på nya mc-tillbehör

Vi går alla igenom olika faser i livet. Många gånger känner man att det är tur att man inte behöver stå till svars inför sitt tonåriga jag, som garanterat hade fått dåndimpen över vissa av de val som man har gjort här i livet.
Till viss del var ens yngre jag en rätt naiv skapelse som drevs av hormoner – samtidigt går det att hitta visdom i sitt förflutna.

Är du rebell i ditt eget liv?

När vi blir äldre tenderar vi också att bli mer och mer bekväma. Kanske vågar vi inte göra lika mycket väsen av oss som tidigare.
Samtidigt finns det de som går åt helt motsatt håll: de blir mer och mer bekväma med att vara obekväma. Dessa livets rebeller är ofta konträra till sin hållning och kan ibland uppfattas som endast jobbiga.
Ger man sig själv tid att förstå dem kan de dock visa sig bära på en smittande inspiration.

För drömde inte du också en gång i livet om att bara sätta dig på din båge och åka iväg för att köpa lite mc-tillbehör inför en helt spontan resa?
Du må ha glömt bort den där rebellen inombords men den har garanterat inte glömt bort dig.
Om du törs gå det faktiskt att få kontakt med den igen. Små steg i livet kommer att leda dig tillbaka till den evige punkaren som aldrig riktigt försvann.

Det första steget är att du frågar dig själv vad det är du vill göra i livet. Kasta av dig alla förväntningar och låt dina egna önskningar löpa fritt – som vilda hästar på en äng.
Kanske kommer du då att upptäcka en livsgnista inombords som du inte trodde fanns kvar längre. Samma känsla av att ”allt är möjligt” som du kände i unga år – men i en mer mogen skrud.
Allt är möjligt – bara du vågar ta steget till att leva.