Skicka drycker med Schenker

Det är något särskilt med att tillverka saker helt på egen hand. Trots att det mesta nuförtiden tillverkas i stor skala i industrier och fabriker finns det ändå en och annan som strävar på och tillverkar saker själv. Något som blivit populärt de senaste åren är att tillverka egna drycker, så som egen öl eller eget fermenterat te, även kallat kombucha. Fler vågar ta steget att satsa på sin dröm om att starta ett eget mikrobryggeri och för att lyckas med det måste man ha bra samarbetspartners. Vill man bredda sin kundkrets och kunna skicka till kunder inom Sverige eller kanske över hela världen så blir man beroende av en fungerande samarbetspartner för frakt.

Vid sådana tillfällen är det perfekt att anlita ett företag som Schenker. Att skicka drycker är nämligen inte som att skicka vad som helst då det kräver väldigt mycket mer resurser. Detta är man mycket medvetna om på Schenker och därför erbjuds något som heter temperaturstyrd leverans, vilket innebär att temperaturen på dryckerna som skickas håller exakt rätt temperatur från dörr till dörr. Dessutom har Schenker personal som är specialiserad på detta område och de har stor kunskap om hur drycker ska skickas för att bevaras på bästa sätt. Tack vare dem finns skräddarsydda lösningar för alla typer av drycker så som öl, sprit, juice och liknande. Hjälp erbjuds även med frågor som rör de olika intyg som krävs, etikettering samt tullhandlingar.

Men det är inte bara temperaturen som är viktig när drycker ska skickas som schenker paket till mottagaren. Då drycker ofta skickas i glasflaskor eller behållare är det ännu högre krav på att de fraktas på ett säkert sätt. Genom att dryckerna lagras säkert på hyllor eller i bulk kan säkerheten garanteras och man kan vara lugn med att drycken kommer fram i helt skick, och givetvis även i rätt temperatur.