flakkåpa

Snygg flakkåpa för bilen

Snygg flakkåpa för bilen

Det är så skönt att ha en stor pickup att köra i. Man känner sig trygg längs vägarna med en stor och rejäl bil. För att inte prata om hur praktiskt det är med att kunna använda flaket som släp. Kanske inte lika praktiskt i regnet, men snart är lösningen på det problemet fixat. 

Bilen är en av de finaste pickuperna man sett, för den bilfantast man är. Med en snygg flakkåpa på är inte längre regnet ett problem. Om möjligt blev bilen ännu finare nu. En matchande kåpa som snyggt smälter in i bilen, att man inte gjorde detta tidigare. 

 

Kläder efter väder, inte längre 

Har man en dag bestämd kan det vara svårt att bara ändra den. Framförallt om man jobbar för någon annan, eller ska göra en tjänst. Med kåpa på bilen är det alltid rätt ‘’kläder’’ på. Inget regn eller oväder kan förstöra sakerna som transporteras.

I kåpan använder man sig av glasfiber. Glasfiber är inte temperaturkänsligt, det klarar både värme och kyla väldigt bra. Flakkåpa är med andra ord för alla, oavsett om man bor i söder eller norr. Så gör som många andra, skaffa en snygg flakkåpa som matchar din bil. 

 

 

Praktiska lösningar för bilen 

Som företagare vill man gärna ha praktiska lösningar, men trots att de är praktiska ska de vara snygga. En lösning är att ha öppningar på långsidan av kåpan. Hur smidigt är inte det att direkt kunna lyfta upp saken på plats?

Det finns även andra lösningar och olika modeller av kåpor. Dessutom passar de nästan alla modeller. Vill du ha glas så man ser in? Eller en vindruta? Valet är ditt. Vill du ta med en del av baksätet till kåpan? Även det är möjligt. Ta kontakt med ett företag som säljer flakkåpor och kan sköta installationen av dem.