hotell

Världens bästa boende

Världens bästa boende

Minns du när du senast var riktigt nöjd med en hotellvistelse? Vad var det som avgjorde saken? Sköna sängar, dignande frukostbuffé, trevlig personal eller läget? Sannolikt var du också nöjd med priset och kände att du fick valuta för pengarna. En del personer är solidariska med specifika hotellkedjor och är medlemmar där. Andra är snabbfotade och satsar på en bra deal i sista stund. Vilken typ av gäst är du?

 

Spontana övernattningar

Låt säga att du har varit på möte i Stockholm. Eftersom det är fredag har du inte bokat resan hem utan tar det lite lugnt. Tänk om du skulle hamna på vackra Drottningholm eller passa på att njuta av kringliggande natur? Checka in på Hotell i Ekerö så har du genast ökat värdet på din helg. Det går förstås också bra att planera i förväg och boka över nätet om du är mer av en kalenderbitare. Många tycker det är skönt att veta vart det bär av redan innan resan tar sin början. Nu för tiden finns det ju många tekniska möjligheter att spåra upp ett boende där du råkar befinna dig. Därmed finns kontaktuppgifter alltid nära till hands om andan skulle falla på. 

 

 

Framtidens boende

Under senare år har det blivit allt vanligare att hyra in sig hos privatpersoner. Ofta är det via större företag som AirBnB där du väljer att låna ett rum eller en hel bostad för din vistelse. Det går också att byta boende med någon i ditt land eller långt borta. Detta kan vara en bra affär för båda parter men ställer förstås krav på att man respekterar varandras ägodelar och lämnar huset i det skick det var när man anlände. Nu talar de stora i branschen om vikten av social distansering och hygien för de framtida hotellen. Många menar att trängseln vid frukostbuffén snart är ett minne blott. Vem vet?