affischer

Visa upp er med personliga affischer

Visa upp er med personliga affischer

Att dekorera sitt hem så att man trivs – ja, det vill nog de flesta göra. Ett sätt att göra det på är att klä in väggarna med konst. Konsten kan bestå av allt möjligt.

Det kan vara av kända målare från renässansen eller mer nutida konstnärer med ett helt annat uttryck. Det kan vara grafiska prints blandat med akvarell- och oljemålningar. Det kan likväl vara barnens alster som de kreerat på förskolan och så entusiastiska kommit hem med och visat upp med stolthet i blicken.

 

Ett mer personligt hem

Mellan alla konstverk på väggen finns även fläckar av livet. Kanske lite rödvinsstänk och så möjligtvis några cornflakes, omsorgsfullt ditklistrade av avkommorna. Även om man inte känner sig jättenöjd över just det, så gör ändå allt detta ditt hem mer personligt. På ett sätt, även mer mysigt och hemtrevligt. Lite lort talar ju om att någon eller några faktiskt bor i hemmet.

Vill man göra sitt hem ännu mer personligt och mysigt kan man skapa personliga affischer. Affischer som talar om vilka ni är. Som avslöjar något om er för gästerna som hälsar på. Eller bara för att minnas fina stunder eller drömmar inför framtiden.

 

Vad kan finnas på affischen?

Ett vanligt och populärt motiv är att låta trycka affischer med sina barns namn och födelsedata. Varje gång man tittar på den, kan man då minnas den dagen när de föddes. Man kan också ha ett print med alla familjemedlemmars namn. Kanske en karta över en plats som ligger en varmt om hjärtat? Eller varför inte en tavla med någon personlig hälsningsfras i hallen för att välkomna alla gäster på ett kul sätt.

Ja, det finns massor av olika idéer för att skapa personliga affischer. Vill du ha ännu fler kan du kika in på denna sida: https://sohu-shop.se/shop/affischer-7s1.html.