bygga padelbana

Bygga padelbana på kontoret kan bli ny affärsrörelse

Bygga padelbana på kontoret kan bli ny affärsrörelse

editorial

Nu när restriktionerna har släppt är arenor över hela Sverige tillbaka på sitt ordinarie program med konserter och events. Och alla de anläggningar som satsade på temporära padelbanor under pandemin erbjuder alltså inte längre någon padel. Den med ett entreprenöriellt sinnelag ser snabbt att det alltså uppstått ett hål i marknaden.

Och det är ett hål som är fritt fram att fylla för vem som helst som har en lämplig lokal. Om du tar hjälp av någon som är proffs på padel och att bygga padelbanor, så kan den nya investeringen både bli lönsam och smidigt genomförd. Det är lätt att bygga padelbana om du har rätt hjälp.

Padel är en perfekt sport post-pandemi

Även om många hittade till padeln under coronans tid, finns det ingen anledning att förknippa sporten med sociala restriktioner och tråkigheter. Padel är jätteroligt, och en mycket social sport. Det kan faktiskt påstås att du inte känner en människa förrän du delat padelbana med vederbörande.

Blandningen mellan squash och tennis gör padel till en fartfylld sport å ena sidan, och en strategisk sport å andra sidan. Perfekt för att bygga relationer till arbetskamrater och vänner, samtidigt som ni kan ägna er åt sporten som förebyggande friskvård. Kanske är det till och med läge för företaget att installera en egen padelbana?

 

bygga padelbana

 

Bygg en padelbana på kontoret

Många företag upplever att personalen fortsatt vill arbeta på distans även efter pandemin. Detta frigör en hel del lokalytor. Dessa ytor skulle absolut kunna användas till att bygga en padelbana.

Om ni väljer att ta emot betalande besökare till er padelbana, kan det till och med utvecklas till att bli en del av er affärsmässiga verksamhet. Och om det var något som företagare lärde sig under pandemin, så var det att inte lägga alla ägg i en korg. En padelbana kan visa sig vara början till en helt ny affärsverksamhet.