Hårtransplantation

Få tillbaka ditt hår med hårtransplantation

Få tillbaka ditt hår med hårtransplantation

 

Allrahelst män kan drabbas av håravfall och en del till och med i tidig ålder. Att kunna få tillbaka sitt hår som det en gång såg ut är värt mycket för många. En del tappar hår på vissa partier av huvudet vilket gör att de ofta väljer att raka sig. Genom en hårtransplantation kan man få tillbaka håret och återigen kunna forma frisyrer

På 85Kliniken i Askim utför de hårtransplantationer. De är en certifierad salong vilket känns tryggt som kund att veta. 

 

 

På kliniken utför de FUE-metoden som liknade den tidigare strip metoden (FUT) eftersom den i de flesta situationer är ett bättre alternativ och inte heller lämnar efter sig några synliga ärr. När man gör en FUE operation tar man ut hårsäckar från bakhuvudet och även från sidorna om det behövs. Varje hårsäck innehåller 1-4 hårstrån och tekniken och utrustningen är helt avgörande för resultatet. På 85Kliniken jobbar rutinerade läkare som använder sig av den bästa utrustningen och den rätta metoden, för att uppnå ett lyckats resultat. De män som lider av ärftligt håravfall som innebär skallighet eller djupa vikar ovanför tinningarna kan uppnå ett lyckats resultat av en hårtransplantation. Även de kvinnor som drabbas av liknande håravfall kan också behandlas. 

Hur det exakta resultatet blir skiljer sig mellan människor då resultatet påverkas av hur mycket hår som går att transplantera. Det är också av betydelse hur tjockt håret är. Det har också betydelse hur stort håravfallet är och vilken tjocklek personen vill ha efter transplantationen. 

Efter behandlingen kommer de transplanterade håren att falla ut under de tio första dagarna men växer sedan ut igen efter några månaderna och ökar i både tillväxt och volym under de kommande 6-9 månaderna. 

 

Om man tycker att håret är viktigt för att trivas med sitt utseende är det mycket värt för att få det tillbaka. Besök kliniken för en konsultation och se vad det går att göra just i ditt fall.