solcellslampor

Skapa magi i trädgården med solcellslampor i olika färger och former

Skapa magi i trädgården med solcellslampor i olika färger och former

editorial

Om man vill skapa en riktigt mysig atmosfär i sin trädgård när mörkret börjar falla så är det bra att använda sig av solcellslampor. Tack vare att lamporna drivs av solceller så kan man fylla trädgården med härligt ljus utan att strömförbrukningen skjuter i höjden. Solcellslamporna laddas upp under dagen av solens strålar och kan sedan lysa vackert när det börjar skymma utan att det krävs en enda gnutta ström. Precis som med eldriven belysning så finns det många modeller och färger att välja mellan när det handlar om solcellsdriven belysning. 

Hitta modellerna och färgerna som passar 

Det finns många olika sorters solcellslampor som varierar i allt från form och färg till styrka. Det gör att man kan använda härliga lampor till många olika delar av trädgården. Till exempel så är det väldigt vackert att hänga upp ljusslingor mellan träd, stolpar, efter taket eller dylikt. De ger bra belysning som ger en festlig stämning och man kan välja mellan färgglada ljusslingor och ljusslingor med neutralt sken. Det finns även vackra lampor som kan placeras ut som dekoration på trappsteg, bord, bänkar, altan, farstukvist och många andra platser runt huset.

solcellslampor

Solcellslampor är såklart även bra att använda som funktionell belysning och inte bara för dekoration. Det finns solcellslampor som kan monteras på väggar och murar för att lysa upp där man ska röra sig samt lampor som kan placeras ut efter trädgårdsgångar och dylikt. Även när det handlar om funktionell solcellsdriven belysning till trädgården finns det många modeller, färger och styrkor att välja mellan. 

Högkvalitativa solcellslampor som enkelt kan beställas hem

Hos SolarCamp finns ett brett utbud av solcellslampor för utomhusbruk. De har högkvalitativa lampor som är speciellt anpassade för det nordiska klimatet. Solcellslamporna är producerade av marknadens bästa komponenter och många lampor i sortimentet kan till och med lysa stabilt året runt, även när dagarna blir kortare och mörkare. 

Läs fler artiklar på våra andra sajter:

https://lifestylebloggar.se/

https://livsstilsbloggar.se/

https://lifenewz.se/

https://bramotion.se/

https://friskhetsbloggen.se/

https://godmotion.se/

https://kondi-bloggen.se/

https://lev-livet.se/

https://lev-sunt.se/

https://motionera-mera.se/

https://sundhetsbloggen.se/

https://sundhetstips.se/