Ta hjälp av arborist när det är dags för trädbesiktning i Skåne

advertorial

Träd är fantastiskt vackra att ha i sin trädgård och de kan erbjuda härligt skydd från sol, regn och vind. Det är dock väldigt viktigt att vårda sina träd för att de ska kunna hålla sig starka och friska så länge som möjligt. När det till exempel är dags att beskära ett träd så bör man anlita proffs som kan utföra jobbet korrekt om man själv inte besitter den nödvändiga kunskapen som krävs för att inte skada trädet. Det är dessvärre inte ovanligt att man underskattar vad som krävs, något som leder till felaktig beskärning som kan göra stor skada på trädet.

Det krävs inte mycket för att åsamka allvarliga skador på ett träd

Ett träd behöver väldigt många år för att bli fullvuxet, men det kan tyvärr skadas väldigt snabbt. Det kan till exempel ske genom rötangrepp, skadegörelse samt skador som uppstått vid byggnadsarbete eller vid felaktig beskärning.

trädbesiktning Skåne

Har man ett träd som är kraftigt angripet av röta så kan det innebära en fara i bebyggd miljö, eftersom man inte vet om delar från trädet plötsligt kan falla ned. Samtidigt är träd en värdefull resurs i naturen och man bör göra sitt yttersta för att försöka rädda det. Finns det misstankar om att ett träd man har på sina ägor har blivit drabbat av röta eller sjukdom så kan det vara en god idé att beställa en trädbesiktning.

Professionell trädbesiktning i Skåne

Alias Arborist är ett företag som utför trädbesiktning i Skåne. De har den kunskap och erfarenhet som krävs för att kunna hjälpa trädägare att komma fram till ett lämpligt beslut och eventuella åtgärder för ett sjukt eller skadat träd. Alias Arborist har under många år besiktigat träd i Skåne och de åtar sig uppdrag i orter såsom Simrishamn, Falsterbo, Vellinge, Svedala, Landskrona, Helsingborg, Kristianstad, Höör, Hörby, Ängelholm med flera.