CBD

Tillskott som kan ge dig ökad närvaro i livet

Tillskott som kan ge dig ökad närvaro i livet

Världen kan vara en orolig plats där mycket händer som man inte alls är förberedd på. Det kan handla om både det lilla och det stora – en smärre olycka eller en djup personlig tragedi. 

Alla som har varit med om något, vilket vi alla har, vet hur olika det kan ta beroende på saker som livserfarenhet, hälsa och emotionell utveckling. Eller för att uttrycka det på ett annat sätt: Det är alltid bra att känna sig själv, andra och att ha medvetenhet och lugn med sig.

Ditt inre tempel

För när den svåra situationen uppstår är det ofta försent att finna det där lugnet inombords. För detta är skarpt läge och det gäller att ta sig igenom det så bra som möjligt. 

Det är nu alla dina förberedelser spelar in i sammanhanget. Har du för vana att till exempel meditera och kunna sitta i lugn och ro när känslor som rastlöshet, sorg och ilska sköljer över dig? För det är sådant som man kan konfronteras med när man mediterar.

Det finns förstås tillskott som kan hjälpa dig på vägen. Ta till exempel CBD-olja från https://raworganics.se/ som kan verka lugnande på både kropp och sinne. Detta tillskott tillverkas av hampaplantan och är fullt av både antioxidanter och har antiinflammatoriska effekter. Det innebär att man nu tror att det kan vara ett potent tillskott som kan hjälpa till med att lindra effekterna av den svåra sjukdomen KOL: https://cbdoljainfo.se/cbd-olja-mot-kol/.

Saker som CBD-olja och meditation kan därför vara kraftfulla verktyg i att leva ett liv där du känner att du får ut mer av din vardag. För ofta stressar vi och flyr ifrån nuet istället för att fördjupa oss i det. 

I längden skapar detta beteende en stor diskrepans i hur vi uppfattar livet och hur det faktiskt är. Plötsligt kanske man inser att flera år har gått utan att man egentligen har varit där.